WARUNG KOCOMOTO

 
 
Jenis : Single Vision
Merk : Light-On Hardcoat EMI Supershine Hydrofob
Bahan : CR-39
Index : 1.56 (lumayan tipis lah)
Coating : Ijo royo-royo + mbak EMI
Hidrofob : ono gitu loh..
range (+/-) : +3.00 s/d -9.00
range(cyl) : max cyl -2.00

Rp. 43.000/psg
- sing iki yo ora ono minimum order, seluruh nusantara, ongkos ngirim ditanggung penumpang. klik wae ning KENE nek arep pesen alias tuku / takon-takon sik yo oleh.



Leave a Reply.