WARUNG KOCOMOTO

 
 
Frame Gagah Mentereng.
Warna Ireng, abu2, coklat, biru dongker (tergantung stok)

Rp.44.555/frame
minimal order (1) siji. ongkos ditanggung penumpang. sing minat : klik kene
 
 
Frame Murah sing Ayu lan manis 
Warna Ireng, abu2, coklat, ungu, pink (tergantung stok)

Rp. 34.430/frame
minimal order (1) siji. ongkos ditanggung penumpang. sing minat : klik kene
 
 
Frame Murah berkualitas. 
Warna Ireng, abu2, coklat, ungu (tergantung stok)

Rp. 34.340/frame
minimal order (1) siji. ongkos ditanggung penumpang. sing minat : klik kene